Postnr.

Annoncørinformation

Hos Riders NOTEBOOK er der rig mulighed for at promovere sin virksomhed eller forretning.

Du kan vælge at gå online, i det trykte magasin eller begge dele.
Her er kort et rids over mulighederne, kontakt os for priser og formater. Vi sender dig gerne et mediekit.

 

I MAGASINET

Har du lyst til, at annoncere i det trykte magasin Riders NOTEBOOK, er der masser af muligheder. Du kan indrykke annoncer i 1/4, 1/2 og hele sider eller som opslag. Har du mere brug for en rubrikannonce, er den mulighed også åben. Du kan med fordel lave en aftale på ”indrykning af annonce i flere udgaver.” Det giver dig de bedste priser og også den største effekt af din markedsføring. Kontakt vores annonceafdeling, og få en snak om økonomien omkring det.

UDGIVELSESOVERSIGT

Månedsmagasinet Riders NOTEBOOK er på gaden den 2. torsdag hver måned eksklusive januar, hvor magasinet ikke udkommer.
Det ligger i mange af de Danske bladkiosker og udsendes desuden til abonnenter på udgivelsesdagen.

INDSTIK

Opnå spændende eksponering via indstik i det trykte magasin, hør mere om mulighederne hos Lotte Wellendorp på mobil 52 16 60 20 / lotte@ridersnotebook.dk.

OMSÆTNINGSRABAT

Ved indgåelse af årsaftaler er der mulighed for at opnå omsætningsrabat og andre fordele. For mere info kontakt venligst lotte@ridersnotebook.dk

MATERIALEKRAV

Trykklar pdf i min 300 dpi og i CMYK farver. Skæremærker og 3 mm til beskæring, hvis annoncen går til kant.

ONLINE

Nå ud til aktive i heste- og ridesporten i alle dens mangfoldige facetter via Riders Notebook’s online platform. Platformen er et enestående univers, hvor et hold dygtige journalister, influencers og læsere hver især bidrager til indholdet via blogs, vlogs, podcasts og nyheder, som rækker ud i alle kroge af ridesporten.

Der sælges ind på online sidevisninger, så man som kunde altid er sikret en god eksponering.

Bannerannoncer på sitet generelt
Bannerannoncer på bloggersiderne
Advertorial på sitet
Bannerannoncer på forsiden
Wallpaper på bloggersiderne
Videoannoncer på bloggersiderne

Desuden har du som erhvervsdrivende også mulighed for, at oprette din egen blog, hvor du frit kan promovere dine produkter.

 

ANNONCE- OG BANNERMATERIALE

Sendes til info@ridersnotebook.dk

ORDRER

Når der er indgået aftale om annoncering, bekræftes denne af Riders Notebook pr. E-mail, hvorefter annonceaftalen mellem parterne er bindende. Er annoncør ikke enig i den fremsendte bekræftelse, skal der skriftligt gøres indsigelse indenfor 3 dage.

RETTELSER OG FEJL

Rettelser til originalmaterialet skal ske senest ved materialedeadline. Forlaget påtager sig intet ansvar for indtelefonerede rettelser. Der ydes ingen reduktion i annonceprisen i de tilfælde, hvor forlaget er uden skyld i fejlens opståen, ej heller i forbindelse med fejl ved udveksling af annoncemateriale. Ved aflevering af færdigt materiale, ydes ikke reduktion i annonceprisen, i tilfælde af at materialet ikke lever op til specifikationerne.

ANNONCEKONTROL

Annoncer, der ifølge Riders Notebooks skøn, kan forveksles med redaktionelt indhold, forsynes med ordet ”annonce”.

ANNULLERING

Indgåede ordrer, der annulleres én uge før materialedeadline, debiteres med 50% af den aftale pris.

BETALINGSBETINGELSER

Samtlige annoncer, såvel som grafisk assistance, faktureres i henhold til prisliste, med mindre andet er aftalt skriftligt.

REKLAMATIONER

Eventuelle reklamationer skal fremsættes senest 14 dage efter annoncens offentliggørelse. Riders Notebook påtager sig intet ansvar for eventuelle mindre afvigelser af originalmaterialets farver.

Riders Notebook forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod gældende lovgivning eller på anden måde er uønskede.

Riders Notebook er ejet af reklamebureauet BüroBüro A/S, Skanderborg. Her produceres grafiske opgaver til print og online, illustrationer til plakater, websites, alt til messer, bøger – ja stort set alt. Ingen opgave er for stor eller lille.

Så har du brug for grafisk assistance kontakt os endelig på telefon 51 52 34 01 eller info@buroburo.dk for et uforpligtende tilbud.