Postnr.

Kom en tur i hesteskole lørdag d. 26. oktober 2019, kl. 10-14

Pressemeddelelse

Kunne du tænke dig, at blive klogere på juraen bag handel med heste? Kender du retspraksis ved køb og salg af heste? Kan man blive ansvarlig for en hests ændrede adfærd efter handelstidspunktet?

Så står du og overvejer køb af hest eller har du hest til salg, så er dette kursus lige noget for dig. Vi udbyder dette unikke kursus v/Stine Felice Helles, som har en lang erfaring med hesteretssager.

Stine Felice Helles, advokatfuldmægtig, fører dig igennem de mange snørklede kroge af juraen, herunder handelsundersøgelsen, købekontrakten, hvem har ansvaret, hvis du låner din hest ud, eller har part på en.

Stine Helles gennemgår forløbet af en retssag, med retspraksis og skønserklæringer, der godt kan få overraskende udfald af domme. Sidst men ikke mindst, så har du her muligheden for at få at kunne få svar på mange af dine spørgsmål.

Stine Felice Helles er tidligere ansat hos Hesteadvokaterne, Råd til Advokat Roskilde, og fra september 2019 ansat ved Advokatfirmaet H-E Andersen i Solrød. Udover juraen interesserer Stine sig også for hestes velfærd og holdbarhed, og hvordan det påvirker hestens funktionalitet, psyke og sundhedsbillede, når hesten ikke passes, trænes og håndteres korrekt. Hun har en baggrund i hesteverdenen, hvor hun har redet dressur, spring, military og jagter.

Gå ikke glip af dette helt unikke kursus, som ikke har været udbudt før.  Se kursusindhold HER.


Tilmelding og betaling

Sted:             Nyt Hesteliv, Søndersøvej 144, 5462 Morud
Dato:             Lørdag den 26.10.19 kl. 10 – 14
Pris:              Kr. 995,- incl. forplejning
Tilmelding:    info@nyt-hesteliv.dk
Betaling:        Mobilpay 55424 eller konto 9370 2480087529 – Skriv: ”Jura+dato”.

Seneste tilmelding: 15. oktober 2019.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *