Postnr.

KONKURRENCE – vind en groomingbag fra Blue Hors

DM Equitour er allerede skudt igang! Som altid er det spændende at følge med i hvem der vinder Senior DM.

Der er mange fantastiske ekvipager til start i år bl.a. Daniel Bachmann Andersen på både Blue Horse Don Olymbrio og Blue Hors Zack, Cathrine Dufour på Bohemian, Agnete Kirk Thinggaard og JOJO AZ og MANGE flere!

Vind en groomingbag fra Blue Hors med ekstra godter i …

Vil du være med i konkurrencen? Svar på HVEM du tror vinder Senior DM!

Skriv dit svar i en kommentar her nederst i indlægget, så trækkes der lod mellem de rigtige svar.

HUSK både HEST og RYTTER skal være rigtig!

Konkurrencen varer  til mandag d. 10. juni kl 14:00. Der trækkes lod om i alt 3 groomingbags!

 

Vinderen offentliggøres her på bloggen mandag d. 10. juni kl. 17!

 


VILKÅR OG BETINGELSER
Konkurrencen er arrangeret af Riders NOTEBOOK via www.ridersNOTEBOOK.dk.
Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

Riders NOTEBOOK
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
info@ridersNOTEBOOK.dk

KONKURRENCEBESKRIVELSE
Konkurrencen afholdes på www.ridersnotebook.dk i perioden  d. 8. juni til d. 10. juni.  Der udloddes i alt 3 groomingbags, bestående af en Riders NOTEBOOK groomingbag, en Groomingbag med indhold fra Blue Hors, håndpleje fra Nathalie Horse Care, pudsehåndklæde fra CATAGO, flettetaske og produkter fra Horseline, samt læderpleje fra Denwax.

Der trækkers lod blandt alle som ha  kommenteret dette indlæg i ovenstående periode. Vinderne vil blive offentliggjort d. mandag d. 10. juni kl 12:00.

Er du den heldige vinder, vil du blive kontaktet via mail. Desuden offentliggøres vinderne på Riders NOTEBOOK’S blog og Facebook-side. Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden første 1. juli 2019, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

ANSVAR
Denne konkurrence er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og Instagram.
Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart.

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme, efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.

33 thoughts on “KONKURRENCE – vind en groomingbag fra Blue Hors

  1. Ohhh den er svær. Syntes alle fortjener at vinde, men mit valg går på Daniel Bachmann Andersen. Om det så bliver med Don O elle Zack, ja det må tiden jo vise

  2. Puhajeg hepper på Daniel Bachmann og hans to stjerneheste Don Olymbrio og Zack han fortjener at vinde, med det store arbejde han har lagt i de to heste

  3. Jeg tror det er Daniel Bachmann der vinder i år. Cathrines “Bo” er stadig meget ung, så hans tur skal nok komme ❤️

  4. Daniel Bach Andersen vinder.
    Jeg tror nok, han kun må have en hest med i finalen, så han vinder med den hest han vælger at ride på i finalen på mandag.
    (Eller må han have 2 med????)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *