Postnr.

Månedens blogger – august 2019

RIE ELISABETH OBLING

37-årig Rie er en rigtig power woman med mange kasketter; mor, rytter, hustru, iværksætter og ikke mindst læge. Så man kan sige sig selv, at for hende har døgnet tit for få timer – alligevel formår hun at få det hele til at fungere. Hun elsker at gå i stalden med sin 6-årige datter, familieferierne i det franske, samt følelsen efter en vellykket tur på hesteryg, om det så er den daglige træning eller stævne. Derudover er Rie heller ikke bange for at drømme stort, og hun elsker at fantasere om, hvordan det ville være ’hvis nu ’… For der er jo ingen udløbsdato på ens drømme, så længe man bare selv tror på dem

Hverdagen

Til daglig finder man Rie på en hesteejendom ved Helsinge i Nordsjælland, hvor hun bor sammen med sin mand og deres to børn: Caspian på 10 år og Sia på 6 år. Udover at arbejde som speciallæge i børne- og ungdomspsykiatrien på Bispebjerg Hospital, startede Rie for lidt over to år siden ’Miss Obling’, som er en mindre virksomhed, hvor hun sælger fransk modetøj.

”Der er da ingen tvivl om, at der i mange år har været meget, der skulle balancere med to børn, to voksne med fuldtidsjob (+ det løse), 15 heste på stald og 6 ude i løsdrifter, træningen, stævner, en datter, som også gerne vil ride, en dreng, som ikke er hesteinteresseret men også skal have sin tid, lektier, legeaftaler og nogle pensionærer, der også er en forpligtelse overfor.”

”Hvordan hænger det hele sammen, tænker du så nok. Ærligt talt så aner jeg det ikke, vi gør det bare! Måske fordi vi synes, det er sjovt, og at det giver mening for os som familie. Ved nærmere eftertanke er der nok flere ting i det … Først og fremmest drømmen … Drømmen om at udrette noget, blive til noget, klare noget og skabe noget. Jeg tror altid, at jeg har været et ’præstationsmenneske’, og det der med at gå efter noget, lykkes og se resultaterne, det giver bare energi til mere. Dernæst er jeg så heldig, at jeg ikke er den eneste hjemme hos os, der er interesseret i heste og ridning. Udover min datter rider min mand også. Så det er nok mest af alt en livsstil hjemme hos os, noget vi er sammen om og en måde, vi er sammen på – og så ser vi meget lidt TV.”

Bloggen hos Riders NOTEBOOK

”Jeg synes faktisk, at konceptet bag Riders Notebook er genialt – det er sagt helt ærligt. Jeg synes, det er fedt med en portal, hvor alle er inviteret til at ’dele’ med hinanden på tværs af niveauer og discipliner.”

”Det er så nærliggende at tænke, at man ikke er værdig eller vigtig nok til at have en blog, hvis ikke man enten er verdensmester, en kendt personlighed eller royal. Hvem vil så læse ens tekster? Sådan ville jeg nok have haft det for år tilbage, hvis jeg blev spurgt, om jeg ville have en blog – men ikke nu. Selvfølgelig er det fedt, når de professionelle deler ud af deres erfaring, og jeg suger taknemmeligt alle guldkorn til mig, men i hverdagen er det jo i overvejende grad andre ryttere på mit niveau, som måske kæmper med det samme som mig, som man henter mest hjælp og inspiration fra. Nogle gange kan det at dele give mig følelsen af ikke at stå alene med mine udfordringer, og modsat, når tingene går godt, så er det så dejligt, når andre responderer og anerkender det, man har udrettet”.

“Ofte tror jeg også, at det at dele mine oplevelser, tanker og drømme er en måde for mig at reflektere på. Nogle gange kan ’det svære’ pludselig blive nemmere at acceptere og dermed ’mindre svært’, når det kommer ned på skrift, og andre gange kan det give mig sådan en fanden i voldsk-følelse, der gør at ’nu skal jeg nok bevise, at jeg godt kan klare det’. Så jeg håber sådan, at min blog vil kunne inspirere … Ikke kun præstationsmæssigt, men også med gode tips og tricks i hverdagen, med tanker og følelser, med håb og drømme og alt muligt andet hesterelateret der imellem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *