Postnr.

Nyt spændende samarbejde!

Vi, hos Riders NOTEBOOK, er stolte af at kunne fortælle, at der er indgået et nyt og spændende samarbejde mellem vores blogger Tiril Bachmann og Krabbe Invest Handel.dk

Ansvarshavende redaktør Hos Riders NOTEBOOK Hanne Prier fortæller: “Det har været en ønske for Tiril længe, at få en større bil – det kunne jo godt blive lidt presset i den lille bil, hun hidtil har kørt rundt i. Der skal jo ofte både børn, oppakning, og udstyr med i bilen. Så vi utroligt glade for og stolte af, at vi har kunne hjælpe hende til at få det ønske indfriet. 

Vi sætter stor pris på det gode samarbejde med Tiril og hendes engagement på bloggen, den måde hun inviterer os ind i hendes liv og hverdag på er helt unik”.

Bilen det hele handler om, er den super flotte Mercedes GLC 250d 4M AMG. Udstyrslisten er lang bl.a. indeholder bilen; adaptiv fartpilot, bakkamera, Burmeister lydanlæg, luftaffjedring, el-sæder m/memory, Panorama glassoltag og en MASSE andet!

“Jeg har igår hentet min nye bil hos Krabbe Invest Handel.dk. Den dag har jeg glædet mig til og håbet ville komme, helt siden sidste sommer, hvor Daniel hentede sin leasing bil hjem. At vi nu har mulighed til at have en stor bil mere, skyldes at jeg også anvender den som arbejdsbil. Min blog tager mig land og rige rundt og den bil jeg tidligere havde, var ikke egnet til de lange ture. Især ikke når jeg også skulle ordne en masse ærinder undervejs OG have udstyr til billeder og film med”.

“I dagligdagen betyder en stor bil, at børnene og jeg uden problem kan have alle tasker og tilbehør med. De dage vi skal op til Ponyen Charlie direkte fra skole og børnehave, har vi i gennemsnit tre tasker, ofte en pose træpiller og aller helst to store hunde med. En oppakning som dette kræver plads, og det har vi nu fået!” Tiril Bachmann

Indehaver af Krabbe Invest Handel.dk, Lars Krabbe udtaler: “Som man kunne se på vores Facebook-opslag igår, har vi været så heldige at kunne levere denne super fine Mercedes GLC 250d 4M AMG til Tiril og Daniel Bachmann. Vi blev kontaktet af  Riders NOTEBOOK og Tiril, og spurgt om, om vi kunne hjælpe Tiril med at finde den helt rigtige “kone- bil“.

Hun havde nogle krav til den rigtige bil: gerne perlemors hvid, skulle kunne rumme to børn og hunde og måtte gerne være lidt høj. Valget faldt  derfor på den flotte Mercedes GLC 250d 4M AMG. Vi er meget glade for samarbejdet og ser frem til at følge med på Tiril’s blog i hvordan hun bruger bilen og hvordan den opfylder hendes behov!”

One thought on “Nyt spændende samarbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *