Postnr.

Calvin elsker de dybdevirkende infrarøde varmebølger

Pressemeddelelse

Som et velfungerende, elegant og billigere alternativ til hestesolarier kan man ligesom militaryrytter Cecilie Eriksen bruge Solamagic HORSE+ AniMA® IR-lamper før og efter træning for at forebygge skader.

Man ser det straks på ørerne, der glade peger fremad. Calvin nyder i fulde drag sine to daglige ture under de infrarøde varmebølger, som strømmer ud fra de to Solamagic HORSE+ AniMA® IR-lamper i loftet.

De varmer ham op inden den daglige træning og hjælper ham til at hurtigere at restituere efter et hårdt træningspas.

Den gode behandling er ganske enkelt en nødvendighed. For Calvin, en 12-årig hollandsk varmblod, træner rigtigt meget med sin rytter Cecelie Eriksen, som drømmer om kvalifikation til OL 2020 i Tokyo.

Om de kommer med eller ej afhænger af, hvor godt det går til sommer ved EM i Luhmühlen i Tyskland. Her kan et godt resultat sammen med det øvrige danske landshold sikre Cecilie og Calvin den eftertragtede OL-deltagelse i Japan.

De har allerede vundet DM sammen, deltaget ved EM og VM og har i flere sæsoner reddet store internationale stævner mod de allerbedste militaryryttere i verden. 

De har kendt hinanden siden 24-årige Cecilie for otte år siden fik Calvin. Siden har hun trænet ham op til at blive en af Danmarks bedste inden for military. Især er han god som springhest, har en fantastisk arbejdsindstilling og er generelt positivt indstillet.

Dog er Calvin lidt til den klejne side rent fysisk. Derfor træner Cecilie ham særligt hårdt med blandt andet ekstra konditions- og intervaltræning, så han kan være så godt rustet som muligt til de krævende internationale militarystævner.

Men når en hest træner så meget, som Calvin gør, kommer der også mange daglige små skader, og muskler der bliver ømme. Derfor skal han have den bedste pleje og omsorg, en hest kan få:

”Jeg passer ekstra godt på ham. Både før og efter træning står han i 15 minutter under Solamagics infrarøde HORSE+ lamper. De infrarøde varmebølger er dybdevirkende og kan derfor varme hans muskler op, så han får færre skader. Og de sikrer ham hurtigere restitution og heling af skader efter træning. Han får alle tiders behandling og synes selv, det er superskønt at stå under lamperne,” siger Cecilie Eriksen, som har ham opstaldet på sine forældres gård i nærheden af Karise på Sjælland.

Selvom varmen er tiltænkt Calvin, kommer det også Cecilie til gode, når lamperne er tændt. For selv når der er råkoldt i stalden, behøver hun ikke at have overtøj på, når hun gør Calvin klar. Det giver et dejligt arbejdsmiljø for den ambitiøse militaryrytter og hendes veltrænede hest.

Super hestepleje

Hvis du ligesom Cecilie også give din hest den bedste behandling og pleje, så kan du overveje at installere Solamagics dybdevirkende HORSE+ AniMA® IR-løsning i stalden.

Løsningen gør nemlig en masse godt for din hest, har et enkelt og elegant design og er økonomisk overkommelig i forhold til store hestesolarier og andre infrarøde løsninger.

HORSE+ baserer sig på den unikke infrarøde AniMA®-teknologi, som ved hjælp af de dybdegående infrarøde bølger varmer hestens væv og muskler op inden træning. Det får både hestens musklerne til at slappe af, øger blodcirkulation, gør musklerne mere elastiske, og mindsker risikoen for skader.

Behandlingen er meget behagelig og giver de bedste betingelser, når din hest skal præstere. Efter træning sikrer de infrarøde lamper hurtig restitution. Stimulering og øget blodcirkulation gør det nemlig muligt for hestens muskler at absorbere blodsukker og udvaske affalds- og mælkesyrestoffer langt hurtigere end normalt. Med varmen lindres også eventuelle smerter, og skader heler hurtigere.

 30 minutter om dagen er nok

Afhængigt af din hests størrelse vil det under normale forhold give de bedste resultater at behandle med HORSE+ AniMA® IR-løsning i op til 30 minutter dagligt. Ligesom Cecilie kan du sagtens dele behandlingen op i to sæt á 15 minutter, så du opnår den gode effekt både før og efter et træningspas.

Er der flere heste i stalden, kan de også skiftes til at bruge løsningen. På rideskoler vil det også være muligt at installere en kort- eller betalingsløsning, så rytterne kan betale efter forbrug.

For at kunne modstå det hårde miljø i stalden, er lampen udført i kraftigt vejrbestandigt aluminium og rustfrit syrefast stål, samt støv- og vandsikret. Vælger du HORSE+ 2500-modellen, er den også udstyret med automatisk timer og slukker automatisk efter brug.

En god og økonomisk løsning

Den vejledende udsalgspris for en Solamagic HORSE+ AniMA IR-løsning starter ved 6.249 kr. Strømforbruget er under fire kroner i timen.

Solamagic yder fem års produktgaranti på HORSE+ serien, som du selv eller en elektriker kan installere.

HORSE+ AniMA IR-løsning er udviklet af Solamagic i samarbejde med førende ride- og hesteeksperter fra Skandinavien, Tyskland og England. Løsningen er blevet grundigt testet til brug med heste og kvalitetssikret og kvalitetsgodkendt af det tyske kvalitetssikringsinstitut TüV.

AniMA® IR-varmebølger virker i dybden

Hemmeligheden bag HORSE+ AniMA IR-løsning er den nye AniMA®-teknologi fra Solamagic. Den nyudviklede teknologi sikrer, at varmebølgerne arbejder dybere i strukturen under huden (ca. 4 cm). Derfor er den i stand til at styrke den naturlige bevægelse i hestens muskelceller og optimere deres funktion.

Når hesten udsættes for de blide AniMA®-varmebølger, sker der en indvendig opvarmning af muskler og led, som har en forebyggende og lindrende virkning.

Med AniMA®-teknologien leveres varmen organisk og rammer præcist de områder af hesten, som har gavn af varmebehandlingen. Varmen bliver, hvor den skal, uden at den går tabt på at opvarme omgivelserne. Det giver både gode resultater og en optimal økonomi i det daglige.

 

Pressekontakt: Cecilie Eriksen, Tågerupvej 14, Karise, 26257471, cececilieeriksen@gmail.com

https://www.instagram.com/cecilieerik/

https://www.facebook.com/Eventingrider-Cecilie-Eriksen-716186248480282/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *