Postnr.

Sommerkonkurrence – VIND et ur fra Longines


NU har du muligheden for at vinde et EKSKLUSIVT UR!

I samarbejde med The Swatch Group Nordic  har Riders NOTEBOOK nu muligheden for, at afholde denne fornemme sommerkunkurrence, hvor DU kan blive den heldige vinder af et nyt smukt og feminint ur fra Longines til en værdi af 7400 kr.

For at være med i konkurrencen

Hvis du bare engang i mellem ser ridesport, enten via streaming eller i tv’et, så har du sikkert også lagt mærke til, at Longines ofte er hovedsponser ved mange af de store konkurrencer. Longines er i dag involveret i forskellige discipliner inden for ridesporten bland andet; ridebanespringning, military, distance og væddeløb.

MEN hvornår startede Longines passion fra ridesport egentlig? 

Skriv dit svar i kommentarfeltet her på bloggen, så er du med i lodtrækningen om at vinde et ur fra Longines Equestrian Collection

 

Pssst …. du kan måske finde lidt hjælp på Longines hjemmeside …


VILKÅR OG BETINGELSER
Konkurrencen er arrangeret af Riders NOTEBOOK i samarbejde med The Swatch Group Nordic  via www.ridersnotebook.dk. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

Riders NOTEBOOK
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
info@ridersnotebook.dk

KONKURRENCEBESKRIVELSE
Konkurrencen afholdes på www.ridersnotebook.dk i perioden 20. juni 2019 til 15. juli. Der udloddes 1 ur fra Longines Equestrian Collection til en værdi af 7.400 kr.

Der trækkers tilfældigt lod blandt kommentarerne i kommentarfeltet under indlægget. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderen vil blive fremvist på Riders NOTEBOOK’s blog og Facebook-side.

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE
Der vil blive trukket 1 vinder d. 15. juli 2019, som bliver offentliggjort her på bloggen og på Riders NOTEBOOK’s Facebook-side. Vinderen vil derudover blive kontaktet på mail af Riders NOTEBOOK, og efterfølgende vil The Swatch Group Nordic varetage fremsendelse af uret.

Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem.

Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden første fmarts 2019, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

ANSVAR
Denne konkurrence er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og Instagram.
Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart.

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme, efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.

111 thoughts on “Sommerkonkurrence – VIND et ur fra Longines

 1. Longines’ passion for ridesport startede helt tilbage i 1878. Wauw det er længe! Jeg krydser fingre for, at det smukke ur finder vej til mig, så jeg kan tage det med til at de spændende stævner og events jeg kommer til indenfor ridesporten.

 2. Hi! ridersnotebook.dk

  We present

  Sending your business proposition through the Contact us form which can be found on the sites in the contact section. Contact form are filled in by our application and the captcha is solved. The advantage of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This technique raise the probability that your message will be read.

  Our database contains more than 25 million sites around the world to which we can send your message.

  The cost of one million messages 49 USD

  FREE TEST mailing of 50,000 messages to any country of your choice.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype FeedbackForm2019
  WhatsApp – +44 7598 509161
  Email – FeedbackForm@make-success.com

 3. Longines’ passion for ridesporten startede i 1878.
  Et ualmindeligt smukt ur
  Krydser fingre for at blive den ekstremt heldige vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *