Postnr.

VIND billetter til Boxen d. 8. marts!

VIND billetter til Boxen i Herning

Hingstekåringen 2019 samt den store messe Hest&Rytter nærmer sig så småt, derfor vil vi gerne udlodde billetter til

BOXEN fredag d. 8. marts! 

 

Der vil blive trukket lod om 2x 2 billetter!

 

Hvad skal jeg gøre for at deltage i konkurrencen?

For at være med i konkurrencen, så fortæl os, hvor mange gange DU har været med til Hingstekåring i Herning  OG hvad dit bedste minde har været.

Der blive trukket tilfældigt lod mellem besvarelserne.
Vinderen vil blive offentligtgjort FREDAG D. 15. FEBRUAR. 

SÅ…

Skriv i kommentarfeltet under dette indlæg, hvor mange gange du har været til Hingstekåring og Hest&Rytter.
Så er DU måske så heldig, at komme GRATIS ind i Boxen om fredagen til årets Hingstekåring!


PROGRAM FREDAG D. 8. MARTS

Jyske Bank Boxen
* ECCO Grand Prix CDI3*
* Ridehesten, Præsentationsklasse for hingste i dressur
* Skibby HC Big Tour LR 150 cm CSI3*

Hal M – Krafft Arena 
* Hingstekåring, Longe dressurhingste, Præsenteret af Dansk Hesteforsikring
* Hingstekåring, Løsspringning af springhingste, Præsenteret af Dansk Hesteforsikring
* Hingstekåring, Løsvisning af dressurhingste, Præsenteret af Dansk Hesteforsikring
* Unghestechampionat Testrytter spring

Hal E – Danish Computer Group Arena
* Big Tour 145 cm CSI2*
* Small Tour 140 cm CSI3*
* Ridehesten.com Præsentationsklasse for hingste i springning
* Small Tour 130 cm CSI2*

 


VILKÅR OG BETINGELSER
Konkurrencen er arrangeret af Riders NOTEBOOK via www.ridersNOTEBOOK.dk.
Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

Riders NOTEBOOK
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
info@ridersNOTEBOOK.dk

KONKURRENCEBESKRIVELSE
Konkurrencen afholdes på www.ridersNOTEBOOK.dk i perioden 1. februar 2019 til 15. februar. Der udloddes i alt 2x 2 billetter til Boxen i Herning d. 8. marts. 2019. Samlet værdi 1440 kr.

Der trækkers tilfældigt lod blandt kommentarerne i kommentarfeltet under indlægget. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderen vil blive fremvist på Riders NOTEBOOK’s blog og Facebook-side.

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE
Der vil blive trukket 2 vindere. Vinderne trækkes d. 15. februar 2019 og de 5 goodiebags afsendes herefter.

Er du den heldige vinder, vil du blive kontaktet via mail. Desuden offentliggøres vinderne på Riders NOTEBOOK’S blog og Facebook-side.
Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem.
Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden første fmarts 2019, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

ANSVAR
Denne konkurrence er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og Instagram.
Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart.

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme, efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.

41 thoughts on “VIND billetter til Boxen d. 8. marts!

 1. Jeg hat været til hingstekåring 4 gange❤️ Bedste minde må være da jeg gik rundt på messen med min gode vendinde og bagefter tog ind og så gallashow sammen❤️

 2. Puha, min første gang var da jeg gik på efterskole i 99/00. Der var vi en flok med bus fra skolen og var der hele dagen. Siden har jeg været der næsten hvert år pånær i 2004 og 2009 hvor jeg begge gange var højgravid. Nu er jeg afsted hvert år med min ældst datter på snart 15 år, det er blevet en tradition at hun holder fri fra skole om fredagen også oser vi hele dagen og lader op til gallashow. Min bedste tur var da min datter så gallashowet for første gang. Hun var total opslugt og levede sig helt ind i det. Vi elsker hingstekåring i Herning.

 3. Jeg har endnu ikke haft glæden af, at opleve Hingstekåringen eller Hest og Rytter. Både min datter og jeg er nye indenfor hesteverden, så vi suger med stor glæde alt nyt til os. Både min datter på 13 år og jeg ville elske at få sådan en oplevelse, hvor dygtige heste vises frem og avlere bedømmes og belønnes for deres arbejde. De bedste hilsner fra Bonnie

 4. I år vil blive min 10 gang og det vil blive den bedste ever, skal have min datter og niece med for deres “første gang” det blir så skønt og vi vil glæde os helt vildt.
  Vi er fan af når god musik og spring er på banen især kostume/speed klassen.

 5. Jeg har været til hingstekåring 4 gange og mit bedste minde var da jeg var inde og se gallashow første gang med min veninde

 6. Jeg har været til hingste åring 11 gange. Og det er desværre et par år siden vi var afsted sidst. I år vil jeg tage min mand med og give ham denne fantastiske oplevelse. For det er det med garanti hver gang.

 7. Da jeg aldrig har haft den store fornøjelse og oplevelsen at opleve Hingstekåringen i Herning, vil det være en mega FED OPLEVELSE, at få den oplevelse ved at vinde to biletter

 8. Var til Hingstekåring i Herning første gang i 1984 som 12 årig. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg har været det næsten hvert år siden.
  En af de største oplevelser var, dengang Anne Grethe Jensen (senere Tørnblad) var på toppen med Marzog; vi bad om hendes autograf – hvilket vi fik med et smil – hvorefter Toni Jensen spurgte om vi også ville have hans autograf? Det ville vi ikke, da vi ikke vidste hvem han var

 9. Jeg har været der 3 gange, synes helt klart at galsshowet for 3 år siden var super godt, hvor Uffe Holm holdt bryllupstale. Derud over elsker jeg at gå og kigge på alle standene med udstyr, og være i staldene og se hestene.

 10. Jeg har været til hingstekåring i Herning i ca. 26 år. Det er en fast årlig tradition! Har booket overnatning til 2020 😉
  Der har været mange højdepunkter, bl.a. at se Carl Hester og Charlotte Dujardin i Unghestechampionatet.
  Men noget af som jeg husker bedst fra de første år er, da Lone Kroman udklædt som Andersine springer på Casir Ask.

 11. Jeg har været afsted 8 gange.
  Gallashowet er altid et højdepunkt, men rigtig dejligt med de forskellige clinics.

 12. Min mor og jeg var til hingstekåring første gang i 2018.
  Så vi har kun været der 1 gang.
  Højdepunktet sidste år må have været at se Dejo og Vicky springe eller at se nogle af hingstene under rytter.
  Ville tage min mor med hvis jeg er heldig og vinde.

 13. Jeg har været med 0 gange. Men drømmen er jeg kommer afsted i år da jeg er blevet helt bidt af heste

 14. Jeg har aldrig været til hingste kåring i Herning men jeg har været på blue horses 3 gange men kunne godt tænke mig det

 15. Jeg har været med 7 år, de fleste år plejer jeg at tage derop flere dage. Min bedste oplevelse var i 2013, da jeg mødtes med 8 piger jeg havde mødt på HesteGalleri, og fik nogle nye gode veninder.

 16. Jeg og min datter på 15 har aldrig været til hingstekåring i Herning, så det står højt på ønskelisten. Ville være så dejligt at kunne tage hende med til en fantadtisk oplevelse.

 17. Jeg tænker jeg har været med igennem 15 år, men dog ikke hvert år, on and off.
  Men jeg ønsker at nyde en dag til hingstekåring i år, med min dejlige veninde ❤️.
  Det år jeg husker tydeligt bar det år til gallashow, hvor Sanne skovrider udførte et westernshow, på sin smukke guld hingst. Wow han var så smuk

 18. Jeg tænker jeg har været med igennem 15 år, men dog ikke hvert år, on and off.
  Men jeg ønsker at nyde en dag til hingstekåring i år, med min dejlige veninde ❤️.
  Det år jeg husker tydeligt var det år til gallashow, hvor Sanne skovrider udførte et westernshow, på sin smukke guld hingst. Wow han var så smuk

 19. Jeg har aldrig været til hingstekåring, så det vil være min “jomfru”tur. Jeg kunne vildt godt tænke mig at se hingstekåringen. Og så vil jeg ta min kæreste med, så vi kan få en hyggelig kærestetur samtidig

 20. Jeg har vist været i Herning 9 gange. Mit bedste minde er fra første gang jeg så galla, der havde de en konkurrence hvor de red hopperne mod hingstene på to parallelle baner. Nøj hvor der blev heppet på hoppet E, tror der var klart overtal af kvinder til stede i hallen. Husker ligeledes det var Scandic der var sponsor for klassen de havde deres pindsvine maskot på banen der sørgede for ekstra god stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *