Postnr.

VIND BILLETTER TIL WORLD CUP HERNING!

 

I efterårsferien er der hestefest i det jyske! Et stærkt  samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg samt Jyske Bank Boxen, danner rammen om et internationalt dressur- og springstævne i uge 42 fra onsdag 16. oktober til søndag 20. oktober 2019  – køb din billet hér.

World Cup Messen afholdes i MCH Messecenter Herning, Hal M fra torsdag  den 17. – søndag den 20 oktober og der er GRATIS INDGANG

Messen har mere end 65 udstillere med alt til hest og rytter, se besøgsinfo og når du trænger til en shoppepause kan du se god ridning i Blue Hors Arena i Hal  M, hvor der er tribune med over 700 siddepladser – se program.

Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er 1. kvalifikation i FEI Dressage World Cup, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point – kvalifikationen krydres med Almased Dressage Amateurs og der er lilletursklasser i dressur samt  internationalt springstævne med CSI***og CSI*.

Ponyerne bydes indenfor i finale i Nord-Vest Box Stil Cup og så besøger FEI Jumping Ponies Trophy også World Cup Herning,  lørdag eftermiddag er der show i særklasse  AGRIA – Afternoon Special og derefter afsluttes med en stor Grand Prix springklasse.

Glæd dig også til DWB World Cup Foal Auction, hvor helt exceptionelle føl er blevet håndplukket  – se heleprogrammet for World Cup Herning 2019

Vind billetter til Boxen om søndagen

Vi udlodder i alt 10 billetter til Boxen søndag d. 20. oktober! Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at kommentere her inder indlægget, hvem du kunne tænke dig at dele oplevelsen med.

Vinderne trækkes fredag d. 18. oktober kl. 12! Herefter kan man afhente billetterne på Pavo’s stand (M9860), hvor Riders NOTEBOOK er medudstillere.

 


VILKÅR OG BETINGELSER
Konkurrencen er arrangeret af Riders NOTEBOOK i samarbejde med MCH via www.ridersnotebook.dk. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

All Sport Media ApS
herunder Riders NOTEBOOK
Strandparksvej 5 2665
Vallensbæk Strand
info@ridersnotebook.dk

KONKURRENCEBESKRIVELSE
Konkurrencen afholdes på www.ridersnotebook.dk i perioden 3.oktober 2019 til 18. oktober 2019 kl 12. Der udloddes 10 indgangsbilletter til Jyske Bank BOXEN søndag d. 20. oktober.

Der trækkers tilfældigt lod blandt kommentarerne i kommentarfeltet under indlægget. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderen vil blive fremvist på Riders NOTEBOOK’s blog og Facebook-side.

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE
Vinderne vil blive offentliggjort fredag d. 18. oktober 2019 kl 12.  De vil blive offentliggjort her på bloggen og på Riders NOTEBOOK’s Facebook-side. Vinderen vil derudover blive kontaktet på mail af Riders NOTEBOOK. Efterfølgende kan billetterne afhentes på Pavo’s stand (M9860), hvor Riders NOTEBOOK er medudstillere.

Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem.

Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden første fmarts 2019, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

ANSVAR
Denne konkurrence er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook og Instagram.
Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart.

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme, efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.

26 thoughts on “VIND BILLETTER TIL WORLD CUP HERNING!

  1. Åhhhh jeg ville elske at tage min mand med…. sådan en “mand og kone tur” uden børn ville da være helt fantastisk❤️

  2. Jeg ville tage min mor med på hygge tur! Hun hjælper mig så meget i hverdagen og til stævner, det ville være dejligt at overraske hende med sådan en tur 🙂

  3. Jeg vil tage min super groom/mor med, da hun fortjener det, med alt det hårdt arbejde hun går og laver

  4. Jeg ville tage min mand og vores to børn med som en hyggelig afslutning på børnenes efterårsferie.

  5. Jeg tænker at min datter nok ville sige ja tak til en smuttur til Herning hesteshow hvis jeg vandt billetter 😉

  6. Jeg ville tage min datter med. Alt det udstyr hun vil kigge på og så få en autograf fra Alexander Helgstrand som er stor fan af

  7. Det vil være en kæmpe oplevelse at komme til World Cup Herning. Jeg har aldrig været til så stort et stævne. Vil meget gerne vinde. Hvis jeg er så heldig, så vil jeg tage min familie med ❤️.

  8. Jeg bliver så glad, hvis jeg vinder. Jeg vil utrolig gerne se vores meget dygtige danske dressurryttere. Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg tage min datter med

  9. Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg tage min søster med. Vi har aldrig set ridning på så højt plan. Så vi krydser fingre for at vi er heldige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *