Postnr.

Redaktionelt

Riders NOTEBOOK er et nyt moderne og æstetisk magasin inden for ridesporten.

Magasinet omhandler alle genrer af ridesporten, og henvender sig primært til det voksne ridesports-interesseret segment.

Riders NOTEBOOK forfatter spændende artikler om bl.a. stævner inden for alle hestegenrer og klasser, interviews med de mindre kendte men meget interessante danske stjerner inden for ridesporten, samt faglige artikler og alt det nyeste, der rører sig inden for ridesporten i Danmark.

Vi samarbejder med dygtige journalister, tekstforfattere, korrekturlæsere, fotografer og grafikere, som alle medvirker til Riders Notebooks stigende popularitet hos segmenterne.

Da redaktionen er i en rivende udviklingsfase med høj fart over feltet, er vi på udkig efter dygtige samarbejdspartnere i form af freelance journalister/tekstforfattere og interviewere, samt freelance fotografer, som kan forfatte spændende fængende artikler og skyde skarpe interview-, stævne-, heste- og produktbilleder til magasinet.

Er du freelancer, og ønsker du at vide mere om redaktionen og magasinet med henblik på et samarbejde, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi modtager også gerne redaktionelt stof, samt tips om kommende arrangementer, spændende profiler eller andet, som kunne være interessant at inddrage i en kommende udgave af magasinet samt på Riders NOTEBOOK’s digitale medier.

close

Synes du godt om Riders Notebook? Lad også dine venner kende til os :-)